субота, 28. децембар 2013.

Privlačiš ono što jesi, ne ono što želiš

Privlačiš ono što jesi, ne ono što želiš

What-if-insurance-law-of-attraction
U poslednje vreme se sve više piše i priča o zakonu privlačnosti. I o tome kako u svoj život možemo privući sve što poželimo, jer mi smo kreatori, oni koji stvaraju svojom voljom. Ipak, mislim da često zaboravljamo na činjenicu da  je volja samo jedan aspekt našeg bića, koje je velikim delom nepoznanica i za nas same, prosto zbog činjenice da ga nismo svesni u potpunosti.
E sad, zakon privlačnosti je jedan od nepromenjivih zakona univerzuma i naravno funkcioniše. I mi jesmo kreatori i naša se stvarnost menja svakoga časa pod uticajem promena u nama samima. Jedino što mi tih zbivanja unutar sebe samih, ne moramo biti svesni. Ali univerzum ne pravi razliku između naših svesnih i nesvesnih misli i uverenja. I naravno, postupa u skladu sa njima. Nesvesna uverenja i potisnute emocije su razlog zašto i pored silnih afirmacija i namere u svoj život ne privlačimo partnera kakvog bismo želeli ili bolji posao, više novca…,,Šta zračiš, to privlačiš,, je tačna izjava, ali mi zračimo i iz sopstvenog nesvesnog, a ne samo iz  svesnog uma. Dakle, ako smo puni gorčine i nezadovoljstva zbog nezaposlenosti,  ekonomske krize, pogrešnog sistema vrednosti i ko zna čega sve još…kako da u svoj život privučemo nežnog, brižnog i stabilnog partnera? Nema te pozitivne namere koja će nadjačati ovoliku negativnost!
Možemo li nešto da uradimo ili smo sasvim nemoćni? Mislim da je najvažnije da prihvatimo činjenicu da stvaramo ne samo svesno, već i nesvesno. A onda da se pozabavimo sobom. Da unesemo svetlost svesnosti u tamu svog nesvesnog i polako počnemo da se oslobađamo emotivnih blokada i pogrešnih uverenja. Ne moramo ih čak sve ni osvestiti, nekada je dovoljno da znamo da u nama postoje i negativna uverenja koja takođe utiču na naše izbore i naš život. A prihvatanje je prvi korak ka promeni.
Suzana V.

source/ http://centarprozor.wordpress.com/2013/11/16/privlacis-ono-sto-jesi-ne-ono-sto-zelis/

Нема коментара:

Постави коментар